Familieopstellingen

Begeleiding workshop: Ria Verlinden

Ontdek de familiepatronen in je eigen familie, en kom meer in je eigen kracht te staan.

Een opstelling is een krachtige en helende methode om inzicht te krijgen in de verborgen dynamiek van jouw familiesysteem. Je kunt kiezen om een eigen opstelling te doen of als representant de dag bij te wonen. Via een eigen opstelling kun je onderzoeken welke familiebanden van invloed zijn op jouw denken en doen. En als deelnemer kan je gevraagd worden om representant voor iemand te zijn. In die functie ervaar je de zielsverbondenheid van familiesystemen aan den lijve.

Ieder van ons behoort tot verschillende systemen: familie, werk, school, cultuur, seksuele identiteit, sekse, e.d. Uit liefde en loyaliteit aan zo’n (familie)systeem, kan iemand vastlopen, ziek worden en allerlei andere problemen ervaren.

Eerstvolgende workshop: zaterdag 10 februari 2024.

Let op: wij zijn voor deze workshops weer terug op ons oude adres: Lijnbaansgracht 67 sous, 1015 GV Amsterdam.

Tijd: 10-17 uur, koffie staat klaar vanaf 9.30 uur.

Kosten:

  • een eigen opstelling: € 140.
  • participant/deelnemer: € 80.

Het is zeer aan te raden om – als je een partner hebt – samen te komen, de relatie verdiept zich.

Om dat te stimuleren bieden we een kleine korting. Bij het koppel, waarvan een van de twee een opstelling doet, is het totale bedrag € 200 (korting van € 20 voor de meekomende partner). Als je als koppel allebei participant/deelnemer bent, is het totale bedrag € 150 (korting van € 10). De betaling is cash op de dag zelf.

De prijs is inclusief koffie en thee. Lunch zelf meebrengen of in de buurt halen.


Wil je je aanmelden? Klik hier om mij te mailen of bel naar 06 1293 0124.Inschrijvingen zijn beperkt, wacht dus niet te lang.

Deze workshop komt in aanmerking voor 6 NVAGT/EAGT punten.