Dichterbij jezelf komen is een beweging

Informatie en tarieven

Intake

Als je belangstelling hebt gekregen voor gestalttherapie of traumatherapie, dan nodig ik je graag uit voor een intakegesprek. Hierin gaan we in op jouw vragen en kijken we of gestalt-traumatherapie iets voor je kan betekenen. Het intakegesprek wordt cash afgerekend, de vervolggesprekken gaan via overmaking naar rekening.

Klik hier om een mail te sturen, of bel rechtstreeks voor het maken van een afspraak. De praktijk is bereikbaar tussen tussen 9-19 uur.

Tarieven

  • Individuele therapie (1 uur): € 90,00
  • Individuele leertherapie (1 uur): € 90,00
  • Relatietherapie met 2 therapeuten (5 kwartier): € 90,00 p/p
  • Workshop Familieopstelling: eigen opstelling: € 130, participant: € 70.
  • (Relatietherapie en workshop zijn BTW-plichtig. BTW-nummer: NL0744.63.226.BO1).

Wat krijg je terug van je zorgverzekeraar?

De sessies worden gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeringen als je een aanvullend pakket hebt. Deze vergoeding wordt niet in mindering gebracht op het wettelijk eigen risico.

Om bij je zorgverzekering na te gaan welke vergoeding je krijgt kun je de volgende informatie nodig hebben: AGB-codes zorgverlener: 90-037059 / 94-010397. AGB praktijkcode’s: 90-015714 / 94-58512. Ik ben lid van de beroepsvereniging NVAGT en sta geregistreerd als gecertificeerd therapeut bij de NAP en de RBCZ.

Elk jaar kunnen mensen overstappen op een nieuwe zorgverzekeraar. Het is dan aan te raden om te kijken welke vergoeding de verzekering biedt voor alternatieve en/of aanvullende zorg. Dat verschilt per zorgpakket en zorgverzekering.

Voor uitgebreidere informatie over vergoedingen, zie verder de site van onze beroepsvereniging, de NVAGT, onder het kopje Vergoedingen. Daar vind je de meest actuele gegevens per verzekering.

Je kunt ook voor actuele informatie klikken op www.zorgwijzer.nl/vergoeding/gestalttherapie.